Кои сме ние?

Ние сме Българска браншова асоциация "Пътна безопасност"!

Повече от 12 години асоциацията ни съвместно с партньори създава, подкрепя и развива проекти в областта на пътната безопасност, обучението и развитието на полезните практики в областта. Оранизирали сме множество събития, кампании и семинари целящи повишаване на сигурността на пътя.

Постигнали сме множество сериозни резултати.

На 10 октомври 2022 година стартира Национална кампания “Безопасност за децата - Безопасна пътна инфраструктура около детските и учебни заведения”, която има за цел да подобри състоянието на инфраструктурата и създаде една по-безопасна и обучаваща среда за нашите деца.

Тук всеки гражданин може да подаде сигнал за липсващи обезопасителни съоръжения, захабени или липсващи пешеходни пътеки, пътни знаци, „спящи полицаи“ и осветление около детските ясли, градини, училища и университети.

Всички отговарящи на критериите сигнали ще бъдат обработвани от нашия екип и подавани на съответните институции, като след това упражняваме мониторинг на (не)извършените дейности и публикуваме резултата отново на платформата.

Ние искаме ТИ да бъдеш част от това начинание.

Стани посланик! Виж как ТУК!

Всяка твоя идея, която би била полезна за кампанията ще бъде приета и реализирана. За това не се колебай - свържи се с нашите координатори:

  • Инж. Гергана Пиронкова – 0899942434
  • Ралица Лилова - 0882346382

 

Нека ТИ и ние създадем една по-безопасна среда за децата на България!

НЕ БЪДИ БЕЗРАЗЛИЧЕН, ТИ СИ РАЗЛИЧЕН!

logo za nas